Osnovna prednost menadžera za odnose s javnošću je to što u svakom trenutku ima odgovarajući odgovor na postavljeno pitanje. Radionica o komunikaciji održana na Divčibarama me je ostavila bez teksta! Radionica je prava stvar za sve nas koji smo svesni svojih nesavršenosti i koji smo spremni da prigrlimo više znanja od profesionalnih i fantastičnih predavča.“

Jovana P. PR Menadžer, GSP Beograd

Radionica "Javna nabavka usluga organizovanja i realizacije učeničkih ekskurzija" je po mom mišljenju veoma korisna u smislu da sam saznao neke činjenice i postupke za koje ranije nisam znao. Osim toga, čuo sam i mišljenja kolega stručnjaka o postupanju u konkretnim situacijama, što će mi koristiti u budućem radu.

Dejan T. sekretar, OŠ „Pavle Popović“

U potpunosti smo zadovoljni realizacijom radionice. Predavači su odlični, sviđa mi se i što smo raspravljali na teme iz oblasti  javnih nabavki koje nisu predmet konkretno ove radionice. Nova saznanja koja smo dobili puno će nam koristiti u budućem radu. Takođe mi je radionica pomogla da razjasnim neke nedoumice koje sam imala u oblasti javnih nabavki.

Milica P. sekretar, PU „Vlada Obradović Kameni” Pećinci

Predavači su adekvatno pojasnili nedoumice koje su postojale u delu propreme konkursne dokumentacije – konkretno za dodatne uslove i elemente kriterijuma za dodelu ugovora. Zadovoljna sam radionicom.

Slađana R. sekretar, PU „Poletarac“, Batočina

 

Radionica "Javne nabavke u praksi" je vrlo korisna. Drugi put smo na vašim radionicama,  odlične su. Radi se u malim grupama, svako od nas ima mogućost da pita i da dobije odgovore…

Jelena P. službenik za javne nabavke, PU “Čika Jova Zmaj” Pirot